Landfly

ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ
Πράγα, Καρλοβυ Βάρυ, Τσέσκυ Κρούμλοβ

595€

Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ

Πολύ απλά, η Πράγα είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης. Τόπος κατοικίας αυτοκρατόρων και βασιλέων, αλλά και καλλιτεχνών ανά τους αιώνες η μαγευτική Πράγα, έχει αποτελέσει έμπνευση για μουσικούς και συγγραφείς, όπως ο Μότζαρτ και ο Κάφκα.

Η πόλη σας περιμένει για να ανακαλύψετε τις κρυφές της γωνιές, μοναδικές αναμνήσεις της πολύπλευρης ιστορίας της.

ΧΑΡΤΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ

ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ. Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Πράγα, την πρωτεύουσα της Τσεχίας. Μεταφορά στο κέντρο της πόλης και απευθείας περιπατητική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε την πλατεία Σταρομέτσκα με το Δημαρχείο και το Αστρονομικό Ρολόι του 15ου αιώνα, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, τον γοτθικό ναό της Παναγίας Τιν, την οδό Παρίτσκα (Παρίσι) που είναι ο πιο ακριβός δρόμος της πόλης, την Εβραϊκή Συναγωγή, το Μέγαρο Μουσικής, τον Πύργο της Πυρίτιδας, το Εθνικό μουσείο στην κορυφή της πλατείας Βεντσεσλάς από όπου ξεκίνησε η βελούδινη επανάσταση. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και μεταφορά στα επιλεγμένα ξενοδοχεία.

2η ΜΕΡΑ

ΠΡΑΓΑ. Πρωινό αφιερωμένο στην περιπατητική ξενάγηση της Καστρούπολης, το Χρατσάνι, με τα εντυπωσιακά κτίρια. Το Λορέττο, παλαιότερα μοναστήρι, ο ναός του Αγίου Νικολάου, τα Ανάκτορα, ο δρόμος των Αλχημιστών με τις πολύχρωμες προσόψεις σπιτιών, το μοναστήρι Στράχοφ, και το κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών είναι μερικά από αυτά. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι την παράσταση θα κλέψουν ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Βίτου με τα υπέροχα βιτρό και η εντυπωσιακή γέφυρα του Καρόλου με τα δεκάδες αγάλματα, που συνδέει την Καστρούπολη με το ιστορικό κέντρο της Πράγας. Συνεχίζοντας θα απολαύσουμε γεύμα στην κρουαζιέρα που ακολουθεί στα παγωμένα νερά του Μολδάβα. Για το απόγευμα προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση μαύρου Θεάτρου στον τόπο όπου γεννήθηκε αυτό το είδος τέχνης.

3η ΜΕΡΑ

ΠΡΑΓΑ (Κάρλοβυ Βάρυ). Ολοήμερη εκδρομή σε μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς που κάνει καθένα να νομίζει ότι βρίσκεται σε παραμύθι. Η λουτρόπολη του Καρόλου, το Κάρλοβυ Βάρυ, που υπήρξε στο παρελθόν τόπος συνάντησης επιφανών προσώπων, είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει. Γνωστό για τις ιαματικές πηγές του, έχει καθιερωθεί από τον 14ο αι. ως θεραπευτικό κέντρο. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στην Πράγα και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

4η ΜΕΡΑ

ΠΡΑΓΑ (προαιρετικά Τσέσκυ Κρούμλοβ). Ολόκληρη η μέρα στην διάθεση σας να εξερευνήσετε την αγορά της πόλης ή να επισκεφθείτε χώρους ανάλογα με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Εναλλακτικά σας προτείνουμε ολοήμερη εκδρομή στο μεσαιωνικό Τσέσκυ Κρουμλόβ, κοντά στα σύνορα της Αυστρίας, όπου θα μπορούσε κανείς να πει ότι πρόκειται για μια ψεύτικη πόλη που αποτελεί σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας εποχής του μεσαίωνα. Το Τσέσκυ Κρούμλοβ έχει κριθεί διατηρητέο και περιλαμβάνεται στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Επιστροφή στην Πράγα το απόγευμα.

5η ΜΕΡΑ

ΠΡΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ. Μετά το πρωινό μας, μεταφορά για το αεροδρόμιο της Πράγας και πτήση για την Αθήνα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση). Απευθείας πτήσεις με Aegean Airlines.
  • Διαμονή σε Επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία 4*.
  • Πρωινό καθημερινά, 3 γεύματα (εκ των οποίων το ένα αντικαθίσταται με Χριστουγεννιάτικο δείπνο).
  • Μεταφορές όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

  • Φόροι αεροδρομίων.
  • Ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Αναχωρήσεις: 22/09 – 29/09/2017

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Όνομα*

Email*

Τηλέφωνο

Θέμα

Μήνυμα*

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό*