Landfly

Όροι χρήσης

 

 

 

1. Οι υπηρεσίες μας.

Στο Landfly.gr, σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες για προορισμούς και υπηρεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο, φροντίζοντας ώστε να συμπληρώνετε με τον ουσιαστικότερο δυνατό τρόπο το βιβλίο των αναμνήσεων που λέγεται «ταξίδι».

 

2. Αναφορές.

Τα ταξιδιωτικά πακέτα που περιέχονται, προβάλλονται και προωθούνται μέσα από το Landfly.gr, αποτελούν είτε πακέτα τα οποία σχεδιάζουμε εξ’ ολοκλήρου εμείς, είτε πακέτα τα οποία φτιάχνουν οι συνεργάτες μας και μας τα προσφέρουν για να τα προωθήσουμε στην αγορά. Κατά αυτόν τον τρόπο, επιλέγουμε ν’ αφήνουμε τη σχεδίαση σε αυτούς που διαθέτουν την  εξειδίκευση σε συγκεκριμένους προορισμούς και είδη ταξιδίων, αποσκοπώντας στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

 

3. Εμπιστευτικότητα

Πριν ξεκινήσετε να περιηγείστε στο Landfly.gr, σας προτείνουμε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης. Διαβάζοντας και συνεχίζοντας την περιήγησή σας, τότε δηλώνετε ότι συμφωνείτε απόλυτα. Οποιαδήποτε διαφορά η οποία μπορεί να προκύψει μεταξύ εσάς και του Landfly, επιλύεται στα πλαίσια της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

 

α) Ταξιδιωτικά πακέτα

Τα προσφερόμενα ταξιδιωτικά πακέτα περιέχουν πληροφορίες και τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν τον προορισμό. Ο τρόπος μετάβασης, η σίτιση, καθώς και η διαμονή διαφέρουν εξαρτώνται από το είδος του πακέτου. Διαβάζετε προσεκτικά τις πληροφορίες και ζητάτε να ενημερώνεστε για λεπτομέρειες που τυχόν δεν περιλαμβάνονται στον ιστότοπο του Landfly.gr.

 

β) Τιμές ταξιδιωτικών πακέτων

Όλα τα πακέτα περιέχουν τιμές κατά άτομο, οι οποίες μπορούν να μεταβληθούν κατά βούληση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

γ) Πραγματοποίηση αγοράς

Η αγορά ενός ταξιδιωτικού πακέτου δεν είναι δυνατή μέσω του ιστότοπου. Εφόσον επιθυμείτε να προχωρήσετε σε αγορά ή να ζητήσετε επιπλέον πληροφορίες, τότε συμπληρώνετε τη φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε στο τέλος κάθε πακέτου. Εμείς, θα λάβουμε το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

 

δ) Ταξιδιωτική ασφάλιση 

Καθώς οι προορισμοί αφορούν όλο τον κόσμο και τα ταξιδιωτικά πακέτα μπορεί να αφορούν τρίτες εταιρείες από τις οποίες και εξαρτάται η πραγματοποίηση, η σωστή διενέργεια και η ολοκλήρωση του ταξιδίου, σας συμβουλεύουμε να πραγματοποιείτε την κατάλληλη ταξιδιωτική ασφάλιση.

Καθώς η ταξιδιωτική ασφάλιση δεν περιέχεται σε όλα τα πακέτα, σας προτείνουμε να μας απευθύνετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετική με το θέμα και ένας από τους εξειδικευμένους υπαλλήλους μας θα είναι άμεσα στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει ανάλογα.

Το Landflyδεν ευθύνεται για οποιαδήποτε τραυματισμό, οικονομική ή ανθρώπινη απώλεια, απώλεια αποσκευών και κάθε είδους καθυστέρησης που οφείλεται σε συνεργαζόμενη εταιρεία είτε αυτή είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά, είτε για την ξενάγηση, είτε για τη διαμονή και τη σίτισή σας.

Το Landfly επιδιώκοντας τη διασφάλιση των παραπάνω επιλέγει προσεκτικά τους συνεργάτες και δίνει σημασία στη λεπτομέρεια, γεγονός που της εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα ποιότητας.

 

ε) Πακέτα που παρέχονται από συνεργάτες

Τα πακέτα που παρέχονται από τους συνεργάτες μας περιλαμβάνουν δεκάδες προορισμούς, άρα και επαγγελματίες οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ομαλή εκτέλεσή τους.

ToLandfly λειτουργώντας με γνώμονα τη λεπτομέρεια και την ποιότητα, κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίζει κάθε φορά ότι το περιθώριο σφάλματος παραμένει στα ελάχιστα δυνατά επίπεδα. Παρόλα αυτά, δε μπορεί να εγγυηθεί για την ομαλή εκτέλεση όλων των ταξιδιωτικών πακέτων.

Αν ωστόσο υποπέσει στην αντίληψή μας, ή ενημερωθούμε για κάποια σχετική δυσλειτουργία, τότε προχωρούμε άμεσα πραγματοποιώντας τις κατάλληλες ενέργειες για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε άμεσα το σφάλμα.

 

4. Προτάσεις και συμβουλές

Όλες οι προτάσεις και οι συμβουλές που μπορεί να περιέχονται σε ταξιδιωτικά πακέτα και άρθρα αφορούν μόνο τα ταξίδια και τους ταξιδιώτες

στη βελτίωση της εμπειρίας τους.

 

5. Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο του ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Landfly.gr. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, επεξεργασία, μετατροπή και αναδημοσίευση των κειμένων και των εικόνων που παρουσιάζονται στον ιστότοπο. Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια θα αντιμετωπίζεται άμεσα στα πλαίσια της Ελληνικής νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Η χρήση του συγκεριμένου ιστότοπου δηλώνει ότι αποδέχεστε τους  παραπάνω όρους χρήσης.