Landfly

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

BOOK YOUR STATE OF MIND

Η πολυετής πείρα μας, απασχολούμενοι για πάνω από 25 χρόνια σε μερικά από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της χώρας, καθώς και η αγάπη για τα ταξίδια μας οδήγησαν στο να δημιουργήσουμε το Landfly. 

Γνωρίζουμε ότι τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά γι’ αυτό και δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια, για να γίνει το ταξίδι σας σταθμός εμπειριών και αναμνήσεων, από το σχεδιασμό και την επιμέλεια μέχρι την επιστροφή. Η πελατοκεντρική μας αντίληψη σε συνδυασμό με τη θεμελίωση σταθερών συνεργασιών με μερικές  από τις σημαντικότερες συγγενείς εταιρείες και κάποιους από τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου διεθνώς συντελούν στη σταθερά υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σκοπός μας είναι να σας ταξιδεύουμε σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, φροντίζοντας ώστε να συμπληρώνετε με τον ουσιαστικότερο δυνατό τρόπο το βιβλίο των αναμνήσεων που λέγεται «ταξίδι».

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να συζητήσουμε τις επιθυμίες σας, τις ανάγκες σας, τα όνειρά σας και να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σας ταξίδι, επαγγελματικό ή αναψυχής, ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί.

ΠΕΙΡΑ

Η 25ετης πείρα μας συντελεί στην άρτια και ασφαλή οργάνωση του ταξιδίου σας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η σημασία στη λεπτομέρεια αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για την επίτευξη και την παράδοση υπηρεσιών άριστης ποιότητας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το ταξίδι είναι για μας μία συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης που ξεκινάει από την οργάνωση και τελειώνει στην επιστροφή.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ - 100 %

ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ - 80 %

ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - 60 %

ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ - 40 %

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΑΚΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ

Επιλέξτε ανάμεσα σε οργανωμένα ταξίδια και πακέτα διακοπών σε Ελλάδα και εξωτερικό για αξέχαστες διακοπές. Είτε πρόκειται για ατομικό, είτε για οικογενειακό ταξίδι, εμείς σας ταξιδεύουμε σε κάθε γωνιά του κόσμου μέσα από άρτια επιλεγμένα πακέτα που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σας.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Φανταστείτε μία πολυτελή βίλα, με ιδιωτική πισίνα δίπλα σε θάλασσα με τιρκουάζ νερά και εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να εκπληρώσει κάθε σας επιθυμία. Φανταστείτε ένα ξενοδοχείο πολυτελούς διαμονής και εγκαταστάσεων ικανών να κάνουν τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι μία μοναδική εμπειρία.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Επιβιβαστείτε στο πλοίο και ζήστε την απόλυτη εμπειρία. Μια κρουαζιέρα δε σας δίνει μόνο την ευκαιρία για απόλυτη χαλάρωση, εξαιρετική εξυπηρέτηση και απολαυστικό φαγητό, αλλά σας προσφέρει τη δυνατότητα να επισκεφθείτε μοναδικούς προορισμούς. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ σύγχρονων, χαλαρωτικών, καθημερινών, αλλά και παραδοσιακών τύπων κρουαζιέρας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Το επαγγελματικό ταξίδι απαιτεί συνέπεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, χαρακτηριστικά που αναγνωρίζουμε απόλυτα γι' αυτό και επιτυγχάνουμε σταθερά υψηλή ποιότητα. Οργανώνουμε το ταξίδι σας είτε πρόκειται για συνέδριο, είτε για έκθεση, είτε για συνάντηση, είτε για event ανεξαρτήτως μεγέθους αναλαμβάνοντας τη διαμονή, τη μεταφορά, τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό, τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου, τη διατροφή, τη γραμματειακή υποστήριξη και το catering.

YACHTING

Κλείστε το δικό σας πολυτελές γιότ απολαμβάνοντας το αίσθημα περιπέτειας και ανεξαρτησίας. Ειδικευόμαστε στην οργάνωση ιδιωτικών κρουαζιέρων στα ελληνικά νησιά, επιλέγοντας για σας τον κατάλληλο τύπο σκάφους με βάση τον διαθέσιμο προϋπολογισμό, τον τρόπο ζωής και τα ενδιαφέροντά σας. Είτε πρόκειται για πολυήμερη, είτε για ολιγοήμερη κρουαζιέρα, εμείς θα την μετατρέψουμε σε αξέχαστη εμπειρία ζωής.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια για όλο τον κόσμο στις καλύτερες τιμές, καθώς και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλη την Ελλάδα. Ταξιδέψτε στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Ασία και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, κλείστε τα εισιτήρια των διακοπών σας και ενημερωθείτε για όλες τις αποκλειστικές προσφορές με την αξιοπιστία του Landfly.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες για να σας παρέχουμε άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Κλείνουμε για σας το κατάλληλο όχημα και δίνουμε έμφαση στην άνεση παραδίδοντάς το άμεσα είτε σε αεροδρόμιο, είτε σε λιμάνι, είτε ακόμα και σε διεύθυνση της επιλογής σας.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ο χρόνος και τα χρήματα που ξοδεύετε για την οργάνωση του ταξιδιού σας αποτελεί μία επένδυση η οποία μπορεί αν επηρεαστεί από απρόοπτα όπως η καθυστέρηση πτήσης, η απώλεια αποσκευών, καθώς και μία επείγουσα ιατρική κατάσταση. Συνεργαζόμενοι με κορυφαία εταιρεία, σας παρέχουμε τα κατάλληλα πακέτα ασφάλισης για ένα απροβλημάτιστο ταξίδι σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ LANDFLY ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥΣ